Victor Lindelöf, a Manchester United hátvédje szerint most az Európa Liga megnyerésére összpontosítanak, miután a vasárnapi Leicester elleni győzelemmel helyet szereztek a Bajnokok Ligája következő szezonjában.

Oles/Shutterstock/Freepik

A vörös ördögök a Premier League ranglistájának harmadik helyén végezték, miután a Leicester elleni mérkőzés 2-0-ás győzelemmel zárult, Bruno Fernandes és Jesse Lingard góljainak köszönhetően. Hosszabb ideig nézett úgy ki, hogy a BL elérhetetlen a Manchester United számára, de a csapat menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer, fordított a klub szerencséjén: 14 meccsen keresztül veretlenek maradtak, és ennek következményeként visszatérnek az európai elitbe.

Ugyanakkor a FA Kupa elődöntőben, a 3-1-es győzelmével a Chelsea jutott tovább, viszont a United teljesítménye talán majd megjutalmazódik az Európa Ligában, ahol már fél lábbal a negyeddöntőben járnak.

A rókák elleni 2-0-ás győzelem után Lindelöf így nyilatkozott: “Amikor ebben a klubban játszol, a minimum az, hogy a Bajnokok Ligájában is részt veszel. Visszatértünk és ideje trófeákat nyernünk, ez alap. Ebben a szezonban már csak egy trófea van hátra, és mindig ezt a győztes mentalitást kell követni. A célunk az volt, hogy újból bekerüljünk a BL-be és most van egy új pont amit el kell érni: az Európa Liga megnyerése.

A bet365 ajánlatában 3.00-as szorzót kínálnak arra, hogy a Manchester United megnyeri az Európa Ligát.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-07-29 12:00CET.