Villámgyorsan el kell felejteni a Dortmund elleni zakót.

Az olasz bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján lép pályára az AC Milan együttese, amely a Frosinonét fogadja a Giuseppe Meazza stadionban.

A hét elején a Milan Bajnokok Ligája meccset vívott a Borussia Dortmund ellen, ami nem sikerült jól, ugyanis hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a Stefano Pioli vezette gárda. Ez a továbbjutás szempontjából nem túl üdvözítő eredmény, hiszen így az utolsó fordulóban mindenképpen nyernie kell Hernandezéknak, és még ez esetben is kétséges, hogy meglesz-e a továbbjutás. De nem csak a BL-ben kell a siker a milánóiaknak, hanem a bajnokságban is, ahol az élbolyban maradáshoz elengedhetetlen lenne szombaton a három pont besöprése.

A Frosinone az esélytelenek nyugalmával léphet pályára a San Siróban, ahol az eddigi legjobb eredménye egy 2016-os döntetlen volt. A sárga-kékek esélyeit növeli, hogy a hazai oldalon még mindig rengeteg a sérült, amit ha valamikor, akkor most meg lehetne lovagolni.

Tippek, vélemények?  

december 02., szombat

AC Milan - Frosinone Stream

A szombat esti AC Milan - Frosinone találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!