A szép zárásra törekedhetnek a csapatok, ami jót tehet az egyébként tét nélküli meccsnek.

Szombat este 20:45-kor az AC Milan hazai pályán, a San Siróban fogadja a Salernitana csapatát az olasz bajnokság utolsó fordulójában.

A Milan számára a mérkőzés csak formalitás, hiszen a gárda már korábban bebiztosította a második helyét a tabellán, míg a Salernitana élvonalból való távozása is jó ideje tudható. Ennek ellenére feltételezhető, hogy a Rossoneri a saját szurkolói előtt mindent meg fog tenni a győzelemért, a kérdés csak az, hogy ez elég lesz-e a szintén szép búcsúra törekvő salernói egylet ellen.

A 38. forduló szombati mérkőzései:

május 25., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.68
Salernitana nyer +2.5 hendikeppel  1.72
AC Milan nyer -3.5 hendikeppel  3.40

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    3.65
Salernitana nyeri az első félidőt   8.25
Gólok száma 2.5 felett  1.27

AC Milan - Salernitana Stream

A szombat esti AC Milan - Salernitana találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

AC Milan - Salernitana élő közvetítés!

Borítókép: Rafael Leao (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)