Kedvezőtlen eredmény esetén megismétlődhet a pár nappal ezelőtti értekezlet a Milan ultrái és a csapat között.

A Spezia elleni idegenbeli zakó után a Sampdoria csapatát fogadja szombat este az AC Milan együttese.

A mérkőzés a vendégek szempontjából már tét nélküli lesz, ugyanis néhány fordulóval a bajnokság vége előtt már biztossá vált, hogy a Blucerchiati jövőre a másodosztályban fog szerepelni.

Ami az egyik oldalon nem számít, az a másikon nagyon is, hiszen a Rossonerinek égetően nagy szüksége van BL-induláshoz elengedhetetlen három pontra. Persze nemcsak ennek a meccsnek lesz döntő szerepe, hanem az utolsó két fordulóé is, lévén, hogy a Milan az ötödik helyen áll négy pontra lemaradva az előtte álló Lazio mögött.

Tippek, vélemények?

A 36. forduló szombati programja:

május 20., szombat

AC Milan - Sampdoria Stream

A szombat esti AC Milan - Sampdoria találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!