Az elmúlt időszakban a játékosokat kellemetlenül érintette, hogy Mastercard vagy Maestro kártyájukkal nem tudták feltölteni sportfogadás egyenlegüket. A mai pörgős világban gyors megoldásokra van szükség, ezért is találtunk egy pár alternatívát befizetésre.

Bizonyos online fogadóirodák technikai okokra hivatkoztak, s ígéreteik szerint ez rövid időn belül rendeződik, mások viszont kijelentették, hogy rajtuk kivül álló okok miatt a továbbiakban nem lehetséges számlát feltölteni Mastercard, illetve Maestro kártyával. A WilliamHill például ezt hivatalos közlemény által tudatta is a játékosaival.
A sportesemények viszont mellettünk pörögnek, nekünk pedig gyors megoldásokra van szükségünk, hogy kiszemelt fogadásainkat elhelyezzük.

Befizetés

Lássuk csak milyen be-, illetve kifizetési lehetőségeink vannak a Mastercard/Maestro kettősön kívül:

Visa kártya

Online fizetésnél a leggyakrabban használt a Visa Electron, illetve a Visa Classic kártya. Ezt bármely bankban igényelhetjük célunknak megfelelően. A kártyára vonatkozó díjakat és a kapcsolódó szolgáltatásokat a bank szabja meg. 
A befizetés díja általában ingyenes és azonnali, illetve ugyanide lehet kifizetést is igényelni.
A minimális befizetés összege irodánként változik (pl. Bet365-nél 1.500 Forint a minimum).

Skrill/Neteller

Aki már egy picit jártas az online sportfogadásban/szerencsejátékban az találkozhatott már ezen elektronikus pénztárcákkal. Az elérhető fogadóirodák javánál találkozhatunk e befizetési eszközökkel (kívétel Unibet). A tranzakció bizonyos esetekben ingyenes, de van ahol díjjat számolnak fel (pl. Sportingbet 4,90%-ot számol fel). A minimum befizetési összeg változik (bet365-nél 1.500 Forint, Betfairnél 10€). Figyelni kell viszont, hogy bizonyos kezdő bónuszok igénybevételekor nem érvényes a Skrilles/Netelleres befizetés.

Paysafecard

Pofon egyszerűn juthatsz Paysafecardhoz. Boltokban, kioszkoknál, benzinkúton léteznek Paysafecard értékesítési pontok (a hozzád legközelebbi pontot itt találod).
A befizetés azonnali, és a legtöbb esetben ingyenes. A minimum befizetési összeg például a Sportingbetnél 2.500 Forint e kártyával, míg a Bet365-nél 2.000 Forint.

A banki átutalást is ide sorolhatnánk, mint befizetési lehetőség, viszont mivel mi gyors megoldást keresünk, így az nem a legmegfelelőbb alternatíva.

Ha bármilyen kérdésed van állunk rendelkezésedre a fórumon.

Frissítés! A Mastercardos befizetés működik bizonyos általunk ajánlott irodáknál. Az Unibetnél például bármilyen kártyával be tudtok fizetni!

Ajánlott online irodák