A bajnoki címtől tavaly egy lépésre megállított Danielle Collins nem remekelt a nyitómeccsén, a 2021-es elődöntős Karolina Muchova viszont annál inkább.

Danielle Collins - széles 2
Belendül Danielle Collins idén is Melbourneban? (Fotó: Alex Bogatyrev/Shutterstock.com)

A tengerentúli játékos (WTA 11.), aki 2019-ben még játszott egy elődöntőt is az ausztrál Grand Slamen, közel három órát küzdött Anna Kalinskayaval az első fordulóban, amelyet végül döntő játszmában nyert. Danielle szervája nem működött optimálisan és több ki nem kényszerített hibát is ütött a győzteseinél. Az enyhe bizonytalanság folytatódni látszik szerepléseiben miután a két idénykezdő Adelaideban zajlott tornákon is botladozott. Miután az első eseményen Elena Rybakina a nyitómeccsén verte, a másodikon elérte a negyeddöntőt úgy, hogy Karolina Pliskovát és Jil Teichmannt is búcsúztatta, azonban a negyeddöntőben öt meccslabdát bukva, végül kikapott Veronika Kudermetovától.

A csehországi ellenfele (WTA 133.) csak három gémet veszített a Melbourne-i nyitómeccsén Lesia Tsurenko ellen. Bár Karolina sokkal magasabb színvonalú játékos mint azt a ranglistás helyezése mutatja, egy kicsit meglepő ez az acélos rajtja. Aucklandban kezdte az idényt, ahol a negyeddöntőig jutott, de nem volt igazán kemény ellenállásban része. Egy olyan tavalyi idény után érkezett Ausztráliában, amely során csak Tallinnban, a Roland Garroson és Miamiban nyert két meccset. A remek Melbourne-i kezdése mégsem volt elegendő ahhoz, hogy esélyesebbnek mutassák az oddsok ellenfelénél. Talán Collinsnak lehetett volna jobb évkezdése, de az AO második fordulóját ki kellene pipálnia, mint ahogyan azt minden részvételén megtette.

Az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és 25 százalékos nyereménynövelőben is részesülhetsz.

január 18., szerda

Tipp Játék hendikeppel Collins, Danielle -2.5 @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.01.17., 06:34.