Miután 2022-ben az ausztrál Grand Slam negyeddöntőjében csaptak össze, Stefanos Tsitsipas és Jannik Sinner idén a nyolcaddöntőben mérkőznek meg egymással Melbourneben.

Stefanos Tsitsipas - széles 5
Stefanos Tsitsipas már hat meccset nyert idén és egyet sem veszített (Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com)

A háromszoros elődöntős görög játékos (ATP 4.) idei még veretlen sorozatát a United Cup-on kezdte, majd Melbourneben szettvesztesség nélkül folytatta. Az ausztrál rangos tornán még nem botlott igazán acélos ellenállásba, és könnyedén búcsúztatta Quentin Halyst, Rinky Hijikatát és Tallon Griekespoort is. A negyedik körben azonban már nehezebb feladat várja, még akkor is ha a Sinner elleni mérlege 4-1-et mutat a javára. Egyetlen kemény pályás összecsapásuk a tavalyi Australian Openen zajlott és Stefanos három sima játszmában nyert.

Sinner (ATP 16.) számára a tavalyi negyeddöntő az eddigi legjobb AO-s teljesítményét jelenti és idén is jól rajtolt két könnyed győzelemmel. A harmadik fordulóban azonban két szettes hátrányból kényszerült fordítani Fucsovics Marci ellen. Valószínű, hogy fizikai szempontból még ez a meccs nem fogja befolyásolni teljesítőképességét, hiszen csak huszonegy éves és amúgy is a magyar játékossal vívott küzdelmének utolsó három játszmájában csak három gémet veszített összesen. Inkább az az elgondolkodtató, hogy huszoneggyel több ki nem kényszerített hibája volt mint győztes ütése.

Ne feledd, jogy az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadadás bajnokságán és megnövelt nyereményeket is bezsebelhetsz.

január 22., vasárnap

Tipp Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -3.5 @ 1.82

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023.01.21., 08:34.