A férfi versenytábla talán eddigi legnagyobb meglepetését okozta Mackenzie McDonald a második fordulóban, de a folytatásban azzal a Yoshihito Nishiokával találkozik, aki pár napja simán verte őt Adelaideben.

Mackenzie McDonald - széles 1
Kirobbanó formában van Mackenzie McDonald Melbourneben (Fotó: YES Market Media/Shutterstock.com)

A hasonló kemény borításon több Challenger és ITF bajnoki címmel rendelkező amerikai játékos Rafa elleni bravúrja egy nem akármilyen öt szettes nyitókör után jött, amelyen az ifjúsági világbajnokot, a Next Gen ATP Finals bajnokát, Brandon Nakashimát verte.

Már a honfitársa elleni sikere is hangzatos volt, de a 22-szeres Grand Slam-bajnok búcsúztatása három játszmában (14 ászt szerválva!) annál még nagyobb győzelem, még akkor is ha Nadal sérült volt.

A huszonhét éves McDonald (ATP 65.) két Adelaideben játszott nyolcaddöntővel kezdte az idényt és ezt a szakaszt próbálja elérni Melbourneben is Nishioka ellen. Amennyiben sikerülne ez neki, akkor egyenlítené eddigi legjobb menetelését az Australian Openen (2021).

A szintén huszonhét éves japán játékos (ATP 33.) nagyon meggyőző volt mostanáig Melbourneben és szettvesztesség nélkül verte Mikael Ymert és Dalibor Svrcinát. Bár alacsonyabb színvonalat képviselnek az ő legyőzöttei, Yoshihito attól még acélos kihívója lesz McDonaldnak.

Nishioka két ATP bajnoki címmel rendelkezik, melyeket Szöulban (2022-ben) és Shenzhenben (2018-ban) gyűjtött be hasonló kemény borításokon. Emellett, az is fontos részletkép lehet, hogy az egymás elleni mérleget is az ő felére húz 3-1-es állással. Még egy alkalommal ért el Grand Slam-tornán harmadik körbe és az is az Australian Openen történt 2020-ban.

Ne feledd, hogy az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és megnövelt nyereményeket is bezsebelhetsz.

január 20., péntek

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023.01.19., 09:28.