Megtört a jég Leylah Annie Fernandez számára az idénykezdő Grand Slamen és három első fordulós búcsú után, idén túljutott a nyitómeccsét.

Leylah Annie Fernandez - széles 1
Egy új kezdet Leylah Annie Fernandez számára Melbourneben (Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com)

Az elmúlt három évi rajtbukásai nem erősíthették a húsz éves kanadai lány önbizalmát főleg, hogy az idei rangos esemény kezdő körében a tavalyi negyeddöntős Alizé Cornet ellen kellett pályára lépnie. Mégis, a volt US Open-döntős Leylah (WTA 40.) két játszmában verte ellenfelét még úgy is, hogy az első szervája nem volt a csúcson és a ki nem kényszerített hibáinak száma nagyobb volt a nyerő ütéseinél. Az ígéretes első fordulónak eredményeként először csaphat össze a tavaly világbajnokkal, Caroline Garciával (WTA 4.). A huszonkilenc éves francia játékos 2022-ben hatalmasat lépett előre és egyik legnagyobb esélyese az idei Australian Opennek.

Az 2023-as szezont a United Cup-on kezdte két győzelemmel, de az azt követő Adelaideban zajlott tornán, némi meglepetésre, a későbbi bajnok Belinda Bencic kiejtette a negyeddöntőben. Caroline mindenképp javítani szeretne az eddigi legjobb Australian Openes eredményén, ami a negyedik kör (nyilcaddöntő) elérése volt 2018-ban. Az első fordulóban meg is erősítette esélyes státusát az ugyancsak Kanada színeiben játszó Katherine Sebov ellen és csak három gémet veszített a találkozón. Leyla talán több sikerrel járhat honfitársánál, de az összecsapás nagy favoritja csak Garcia marad.

Ne feledd, hogy az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és megnövelt nyereményt is bezsebelhetsz.

január 19., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Garcia, Caroline -3.5 @ 1.86

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.01.18., 07:06.