Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A márciusi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb fogásokra.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Induljon a mandula és elemezzük az áprilisi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - az áprilisi hónap 5 legnagyobb fogása oddsok alapján

Az áprilisi hónapban szoros harc alakult ki a legnagyobb fogások között, sokan tippeltek azonos mértékű szorzókon sikeresen és a gólokra való tippelés szinte tematikussá vált. Ezt láthatjuk majd a következő lebontásban is. 

A legnagyobb fogást, szorzók alapján zsiraf111 hozta össze, amikor 11.50-es oddson tippelt a Villa San Carlos - Club Comunicaciones mérkőzésre. Egyébként 1. félidős gólok számára tippelt és be is jött az elképzelése az argentin Primera B Metropolitana bajnokság keretein belül. Gratulálunk a remek tipphez!

zsiraf villa san carlos 2

A második helyen többen osztoznak, ugyanis a 10.00-ás szorzó közkedveltnek bizonyult áprilisban. BvB_09 ugyancsak 1. félidős gólok számában látott fantáziát és ő is az argentin foci felé hajlott, így 10.00-ás szorzón a Barracas Central - Boca Juniors meccsre tippelt és hozták is a gólokat a fiúk, okos döntésnek bizonyult a Felett 2.5 opció a Primera Diviziós összecsapáson. 

bvb_09 Barracas Central

Armada hűvösebb tájakon zsebelhetett be nyereményt ugyancsak 10.00-ás oddson, ő úgy gondolta a Ribe-Esbjerg HH - Aalborg Håndbold dán kézilabda mérkőzésen döntetlent láthatunk a teljes játékidő alatt és igaza volt! 

Armada - Ribe Esbjerg

szumi0411 a norvég első osztályú labdarúgó-bajnokságot preferálta és 10.00-ás szorzón a Lillestrøm - Strømsgodset mérkőzésen arra tippelt, hogy potyogni fognak a gólok. Nem tévedt, ugyanis 7 alkalommal is megrezdült a háló. Gratulálunk a remek jósképességekhez!

szumi0411 Lillestrom

BvB_09 szorosan tartotta a gyeplőt ebben a hónapban, hiszen a harmadik hely is őt illeti, 9.50-en tippelt arra, hogy a Copa Sudamericana keretén belül az Atlético Huracán - Guaraní meccsen több, mint 4 gól születik. Egy utolsó percekben született gól segített is neki, ezáltal zöldült a szelvénye. Remekül ráérzett a végeredményre!

BVB09 Atletico Huracan

A negyedik helyen két 9.00-ás odds szerepel. Az egyiket nem más mint BvB_09 hozta össze, amikor az Argentinos Jrs - Unión de Santa Fe Argentin első osztályú labdarúgó-bajnokság keretein belül újból gólok számára tippelt és megint összejött a Felett 4.5 lehetőség, hiszen 6 gól született a mérkőzésen. 

BVB09 Argentinos JRS

Mindeközben tikoalesi arra tippelt, hogy a Rhein-Neckar Löwen - Magdeburg SC német kézilabda mérkőzésen döntetlen születik. Jóslata be is vált, ő is 9.00-ás szorzóval szaporíthatta tőkéjét. Gratulálunk mindkét ötlethez!

tikoalesi rhein neckar lowen

Az ötödik helyen szag található, akinek egy chilei kupameccs volt szimpatikus. Úgy döntött, hogy a Deportes Recoleta - Audax Italiano összecsapásra tippel 7.50-es oddson, mégpedig arra, hogy 4.5-nél több gól lesz a mérkőzésen. Neki is igaza volt, 5 gólos meccs lett ebből, remekül ráérzett ő is a csapatok gól hozamára!

szag-deportes recoleta

Az áprilisi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez áprilisban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük curpy82, Szigo, gabx, oakland23, BvB_09

Név Játék
curpy82 80. SPF Race to 10
curpy82 Napi tipp - április 11.
curpy82 Napi tipp - április 29.
curpy82 Napi tipp - április 28.
curpy82 Napi tipp - április 30.
Szigo SPF Guru - Prémium heti (ápr. 3-9.)
Szigo SPF Guru - Prémium heti (ápr. 10-16.)
Szigo Tippjáték - Április 2023
Szigo SPF Guru - Prémium heti (ápr. 24-30.)
Szigo SPF Guru - Prémium április 2023
gabx 81. SPF Race to 10
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (ápr. 3-9.)
oakland23 Napi tipp - április 8.
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (ápr. 10-16.)
oakland23 Tippjáték - Április 2023
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (ápr. 24-30.)
oakland23 SPF Guru - Prémium április 2023
oakland23 SPF Poker Series - 2023 április
BvB_09 SPF Guru - Prémium heti (ápr. 10-16.)
BvB_09 SPF Guru - Prémium heti (ápr. 17-23.)
BvB_09 Napi tipp - április 21.
BvB_09 Napi tipp - április 22.
BvB_09 SPF Guru - Prémium április 2023

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Májusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb között! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock