Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A márciusi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát Április legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - az áprilisi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

Az áprilisi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci és kézilabda területéről kerültek ki, míg a kiemelkedő fogadások között leginkább a Gólok számának a megtippelése,  a Teljes játékidő és a Pontos eredmény meghatározása domináltak. Ugyanakkor kispeco neve háromszor is feltűnik az áprilisi toplistánkban!

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban érdekes módon kétszer is összehozta ugyanaz a személy. kispeco először 15.00-ás szorzón a francia Ligue 1 keretén belül a Lyon - Brest meccs alkalmával a gólok számára tippelt, úgy gondolta több mint 5 gólra lehet majd számítani. A 7 gólos összecsapás (4-3) hozta is a várt eredményt. Ezután, ugyancsak 15.00-ás oddson egy román Liga 1-es mérkőzésre koncentrált, a Farul Constanta - CFR Cluj összecsapáson is több mint 5 gólra tippelve, ami ugyancsak helyesnek bizonyult, hiszen 5-1 lett a végeredmény. Gratulálunk a remek ráérzéshez!

Lyon - kispeco
Farul - kispeco

A második helyen csatarid szerepel, 14.00-ás szorzóval. Ő az angol Premier League keretén belül tippelt a Manchester City - Aston Villa mérkőzésre, mégpedig az első félidő pontos eredményére (2-1). Rodri és Foden góljainak is köszönhetően ez meg is valósult, élelmes ötlet volt, gratulálunk!

Manchester City - csatarid

A harmadik helyen ketten is osztoznak, kispeco és Nezocsa mindketten 11.00-ás oddson tippeltek eseményekre a foci világából. kispeco a magyar NB1 keretén belül tippelt az Újpest FC - Zalaegerszegi TE mérkőzésre, mégpedig a gólok számára (Felett 5.5). Nezocsa Olaszország felé irányította a figyelmét, egész pontosan az Empoli - Torino Serie A összecsapásra, ahol a gólok számára tippelt ázsiai hendikeppel (Felett 4). Mindkettő élelmes ötlet volt, gratulálunk!

Újpest FC - kispeco
Empoli - nezocsa

A negyedik helyen zsobak szerepel, aki 10.00-ás szorzón tippelt a francia LNH D1 keretén belül a Chambéry Savoie HB - Montpellier HB kézilabda mérkőzésre, mégpedig arra, hogy a teljes játékidő végén Döntetlen lesz az állás. Gratulálunk a remek ráérzéshez!

Chambery - zsobak

Végül, de nem utolsó sorban az ötödik helyen riverside tartózkodik, aki 8.00-ás oddson tippelt a Ferencvárosi TC - Tatabánya Carbonex KC NB1-es kézilabda összecsapásra. A negyedik helyezett zsobakhoz hasonlatosan, ő is úgy gondolta, hogy Döntetlen lesz várható a teljes játékidő végén. Mit is mondhatnánk, ez is remek tipp volt!

Ferencvarosi TC . riverside

Áprilisi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez áprilisban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük LFCfanBoti, chabialonso, gabx, mityuka, Giggs, GreenEagle, guderian066, hubika88, more75, szk1974, Titti7, todika, Mehecske.

Név Játék
LFCfanBoti 104. SPF Race to 10
chabialonso 102. SPF Race to 10
chabialonso SPF Totó - Április 20.-21.
gabx Tippjáték - Április 2024
mityuka SPF Maradj Talpon Tippjáték - 259.
mityuka Tippjáték - Április 2024
Giggs 103. SPF Race to 10
GreenEagle 103. SPF Race to 10
guderian066 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 258.
hubika88 SPF Liga - 2024 április
more75 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 260.
szk1974 SPF Kupa - 2024 április
Titti7 Tippjáték - Április 2024
todika 102. SPF Race to 10
Mehecske SPF Totó - Április 06.-07.
Mehecske SfScore - Április 06.

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Májusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!