Nem viccelnek a madridi klub irányítói, ugyanis készek megduplázni Arkadiusz Milik jelenlegi nápolyi fizetését, ha a csatár hozzájuk szerződik.

A több európai klub által is csábított támadónak az AS spanyol lap szerint évi ötmillió eurót ajánl az Atlético, amely állítólag már fel is vette a kapcsolatot a játékossal, akinek jövő nyáron jár le a szerződése itáliai együttesénél.

Milik szép gólja, még az Ajaxos időkből:

Az SSC Napoli - sportigazgatója, Cristiano Giuntoli révén - a hét elején kilátásba helyezte, hogy eladja a 26 éves futballistát, ha nem hosszabbít náluk még ezen a nyáron. "Mindez tőle függ. Jelenleg ő az egyik legjobb támadó a világon" - mondta róla Gennaro Gattuso, a friss Olasz Kupa-győztes dél-olasz együttes vezetőedzője.

Az Atlético Madrid az AS szerint 40-50 millióért szeretne hozzájutni a 49-szeres válogatott Milikhez, aki 2016 óta erősíti a Napolit, és eddigi 112 mérkőzésén 47 gólt szerzett, a Serie A mostani idényében pedig 17 találkozón tízszer volt eredményes. Piaci értékét a mértékadónak tekintett Transfermarkt.com 32 millió euróra becsüli.

Fogadj átigazolásokra az Unibetnél!

Forrás: MTI