Két zakó után végre győzelemnek örülnének a fakasok.

A Napoli ellen vereség majd az azt követő kupabúcsú után az Empoli csapatát fogadja az AS Roma az olasz bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. 

Bár a legutóbb két fellépésén eredménytelen maradt, még sincs ok vészharangokat kongatni a római egyletnél. Manapság Nápolyban kikapni nem szégyen, főleg, hogy a dél-olasz gárda magasan a scudetto legfőbb várományosa lett. Ami miatt picit keserű szájíze lehet a római spílereknek, az a Cremonese elleni kupabúcsú, ezt viszont - a sikeres továbblépés érdekében - nagyon gyorsan el kell felejteni. Ebben lehet segítség egy szombati magabiztos siker az Empoli ellen, mely érvényesülése esetén a dobogó légkörébe is beleszagolhatnak Mourinho fiai.

A 21. forduló szombati mérkőzései:

február 04., szombat

AS Roma - Empoli Stream

A szombat esti AS Roma - Empoli találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 3. 15:53 UTC.