Csapatának eredménytelensége miatt nem lehet túl boldog mostanában az AS Roma portugál vezetőedzője.

Fájó vereséggel zárta a válogatott meccsek miatti szünet előtt az AS Roma a bajnokságot, ahol fővárosi rangadón maradt alul a Lazióval szemben. A vereség még egy nagy adag löttyedt trutyit hintett a képzeletbeli tortára, hiszen ezt megelőzően a Sassuolo is odavert egyet a José Mourinho vezette brigádnak. A két mérkőzés között volt még egy EL-visszavágó is, amit ugyan nem nyert meg a Róma, de két mérkőzése alapján sikerült a továbbjutást bebiztosítani.

Jobbkor tehát nem is jöhetett a szünet a farkasoknak, akik vasárnap este a kiesés elől menekülő Sampdoria csapata ellen szeretnének visszatalálni a helyes útra.

A 28. forduló szombati programja:

április 02., vasárnap

AS Roma - Sampdoria Stream

A vasárnap esti AS Roma - Sampdoria találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!