Az Inter elleni nyakas után itt egy másik kemény ütközet az Atalanta számára.

Szerda este nagy verésnek volt részese az Atalanta együttese Milánóban, ahol a listavezető Inter szemernyi esélyt sem adva tarolta le 4-0-ra a bergamóiakat. A mérkőzés a 21. fordulóból elhalasztott bajnoki pótlása volt, ami a jóérzésű Atalanta drukkereknek csak púp volt a hátukra. Az amúgy várható kimenetel után három nappal új feladat vár Gian Piero Gasperini fiaira, a Bologna gárdája látogat vasárnap este a Gewiss stadionba.

Ahogy a mai Inter, úgy mai a Bologna sem tartozik azon csapatok közé, amelyeket egy vállrándítással el lehet intézni, elég csak a tabellára pillantani, ahol a Rossoblu két ponttal megelőzi vendéglátóját. A tét továbbra is nagy, hiszen a Bajnokok Ligájáért küzdenek a csapatok, így nyugodtan tervezhetünk azzal, hogy egy igazán jó meccset hoznak össze a pályán lévők.  

A 27. forduló vasárnapi programja:

március 03., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.86
Atalanta nyer -1.5 hendikeppel  3.60
Bologna nyer vagy döntetlen  1.91

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.95
Bologna nyer +1.5 hendikeppel   1.29
Gólok száma 2.5 felett  2.06

Atalanta - Bologna Stream

A vasárnap esti Atalanta - Bologna találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Atalanta - Bologna élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: Sinseeho/Shutterstock