A tengerentúli Grand Slam-torna egyik meglepetése Botic Van De Zandschulp volt, aki a selejtezőkből az utolsó nyolc közé jutott. A belga torna alkalmával visszatért a számára eredményesebb típusú kemény borításra, ahol az ígéretes ausztrál Alexei Popyrin ellen kezdi a tornát.

Botic Van De Zandschulp (Fotó: Ritzerfeld / Shutterstock.com)

A huszonhat éves holland játékos (ATP 66.) nyert már pár kisebb rangú tornát (Challenger, ITF) fedett kemény játékfelületen, ezért most sokat várhat saját magától Belgiumban. A New York-i menetelése jókora reflektorfényt irányított rá és a bukmékerek szerint enyhén esélyesebbnek látszik ellenfelénél, de a háló túloldalán egy olyan játékos lesz, aki már bizonyított ATP-szinten is hasonló fedett kemény borításon. A huszonkét éves Popyrin (ATP 71.) az idei év februárjában Szingapúrban szerezte meg eddigi egyetlen ATP bajnoki címét.

Van De Zandschulp az amerikai Grand Slam után, a Davis Kupában játszott, ahol meg is nyerte meccsét, viszont Indian Wellsben már nem volt annyira sikeres. Két selejtezős győzelem után, Marcos Giron már búcsúztatta is az első főtáblás mérkőzésén. Ilyen visszaesés ellenére is, az oddsok szerint esélyesebb marad, ami azzal magyarázható, hogy Popyrin alig tudott pár meccset nyerni a Wimbledon utáni kemény borításra való váltása óta. A US Openen elért harmadik köre a legjobb eredménye ebből az időszakból, amit Indian Wellsben egy második meccses búcsú követett.

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 3.60
Fogadás szettre 2-1 @ 4.75
Fogadás szettre 0-2 @ 2.85
Fogadás szettre 1-2 @ 4.20
Szett hendikeppel Popyrin, Alexei +1.5 @ 1.42
Játék hendikeppel Popyrin, Alexei +1.5 @ 1.85
Játék hendikeppel van de Zandschulp, Botic -1.5 @ 1.94
Játék hendikeppel van de Zandschulp, Botic -4.5 @ 4.00
Játék hendikeppel Popyrin, Alexei -3.5 @ 3.60
Játékok száma Alatt 19.5 @ 3.65
Játékok száma Felett 21.5 @ 1.55
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.61
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.28

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.18. (07:51)