Mindkét játékos hosszú menetelésben reménykedhet ezen a héten, mivel a Wimbledon-nyolcaddöntőik után érkeztek az amerikai tornára.

Frances Tiafoe (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

Frances Tiafoe (ATP 29.) mind a négy eddigi meccsét megnyerte a honfitársa, Brandon Nakashima (ATP 56.) ellen, mégis ezúttal a bukmékerek szerint most enyhén esélytelenebb nála. Ötödjére is kemény borításon találkoznak és ez lesz a harmadik idei összecsapásuk az Indian Wellsben és Miamiban zajlottak után. Míg Tiafoenak a Taro Daniel elleni két játszmás győzelme elegendő volt ahhoz, hogy a torna negyeddöntőjébe jusson, Nakashima két ausztrált búcsúztatott, hogy az utolsó nyolc között kapjon helyet. Jordan Thompson ellen három játszmában, John Millman ellen pedig két játszmában szerezte meg a továbbjutást.

Kissé meglepő, hogy bár a két amerikai játékos otthonos a kemény borításon, idén egyikük sem volt valami eredményes ezen a játékfelületen. Brandon még elkapott egy negyeddöntőt az év elején Sydneyben, de Frances még ennyire sem volt képes. Nakashima idei kemény pályás mérlege 8:8, a Tiafoé pedig 5:5. Nem könnyű az atlantai összecsapásuk nyertesére tippelni, de mivel a négy eddigi összecsapásukból három döntő játszmás volt, elképzelhető ismét egy hasonló forgatókönyv.

július 29., péntek

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.23

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.29., 07:20.