Két hivatalos és egy bemutató jellegű mérkőzést játszott eddig egymás ellen Karen Khachanov (ATP 9.) és Diego Schwartzman (ATP 15.), és minden alkalommal döntő játszmára volt szükség. Ez folytatódhat a bécsi torna negyeddöntőjében.

október 25., péntek

Az orosz Khachanov a montreali elődöntője óta nem igazán remekelt, egyedüli jeles eredménye azóta a Pekingben játszott elődöntője volt. Bécsben a nyolcaddöntőben Fucsovics Marcival találkozott, aki a döntő játszmában visszalépni kényszerült. A spanyol Diego a US Open-negyeddöntője után a többi tornákon három meccset nyert és hármat veszített, így nem mondható el róla sem, hogy a legacélosabb pillanatnyilag a játékformája. Következő ellenfeléhez hasonlóan, a nyolcaddöntőben ő is három szettes harcot vívott Sam Querreyel.

Khachanov ás Schwartzman egymás elleni mérkőzésein hivatalosan 1-1 az állás, Diego nyert Miamiban 2017-ben, Karen pedig Cincinnatiben szintén két évvel ezelőtt. Az idén füvön is játszottak egy bemutató jellegű meccset a Boodles Challenge tornán, amelyet az argentin nyert. A három meccsből kettőn legalább egy tie-breakre is szükség volt.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.25. (10:10).

További kiemelt teniszmeccsek

október 25., péntek