Rajtolnak a selejtezők az amerikai keménypályás tornán ahonnan nem hiányzik a két legjobb magyar játékos, Balázs Attila (ATP 76.) és Fucsovics Márton (ATP 84.) sem. Ati a Petr Korda fiával, Sebastian Kordával csap össze.

Ha követted a teniszvilágot a 90-es években, akkor bizonyára ismerős Petr Korda neve, hiszen a cseh játékos 1992-ben a Roland Garroson döntőzött, 1998-ban pedig (némi meglepetésre) az Ausztrál Open legjobbjának bizonyult. Fia, Sebastian Korda (ATP 223.), aki már amerikai színekben játszik, ismételni szeretné édesapja kiváló eredményeit. A húsz éves srácban bizony van tehetség, amit a 2018-s Australian Open junior bajnoki címével bizonyított. Bár Balázs Attila gyakran a salakon szokott remekelni, az idén Bangkokban kemény pályán szerezte pályafutásának második Challenger rangú tornagyőzelmét.

Fucsovics Marcinak is fiatal játékossal kell szembenéznie, ugyanis első ellenfele a tizenkilenc éves Brandon Nakashima (ATP 218.) lesz. Marcival ellentétben, az amerikai játékos bemelegedve érkezik a tornára, mivel rengeteg bemutató jellegű mérkőzést játszott a szünidőben, többek között a World TeamTennis versenyen is részt vett. Nekik is ez lesz az első egymás elleni mérkőzésük.

Kiemelt mérkőzések

augusztus 20., csütörtök

augusztus 21., péntek


Fogadj teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.08.20. (10:08).