A múlt heti kanadai menetelésének lendületét használná ki Hubert Hurkacz az a John Isner ellen, aki mindkét eddigi mérkőzésükön verte a lengyel játékost.

Hubert Hurkacz (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A meglepetésnek számító első körös Wimbledon-búcsúja után, Hubert (ATP 10.) a kemény borításra visszatérve, Washingtonban is az első meccsét bukta. Montrealban viszont négy döntő szettes meccset nyerve a fináléba jutott, ahol ugyancsak három szettet játszott, de végül veszített Pablo Carreno Busta ellen. Nem lehet említés nélkül hagyni, hogy a múlt heti Masters-tornán a kitűnő formában lévő Nick Kyrgiost és Casper Ruudot is képes volt kiejteni a versenyből, ami magas játékszínvonalát bizonyítja és ezt Ohióban is kamatoztatná. Elég nehéz feladat előtt áll, azért is mert sok időt töltött a pályán Montrealban és azért is, mert még soha nem tudta legyőzni Johnt, aki ugyancsak kemény borításon 2019-ben Washingtonban és 2020-ban ugyanitt Cincinnatiban is szettvesztesség nélkül bizonyult jobbnak.

Az amerikai játékos (ATP 50.) idén nem könyvelt sok győzelmet a kemény játékfelületen, amit a 8/9 mérlege tükröz. A füves idényt követően, Atlantában váltott borítást, ahol csak egy kört sikerült megnyernie. Montrealban nem indult, viszont Cincinnatiban már túl van egy fordulón, majdnem két és fél órára és döntő szettes tie-break megnyerésére volt szüksége ahhoz, hogy Benjamin Bonzit pakolni küldje. Ezek nem túl bíztató előjelek részéről, de ha működik hatalmas szervája, akkor nem lehet teljesen leírni. Mindkét játékos egy Masters bajnoki címmel büszkélkedhet, Isner 2018-ban, Hurkacz pedig 2021-ben nyerte a Miamiben rendezett 1000 pontos eseményt. Cincinnatiban a lengyel játékos az esélyesebb a továbbjutásra, de megtörténhet, hogy a kanadai menetelésének még nyoma lesz a fizikai teljesítőképességén.

augusztus 17., szerda

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.25

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.17., 07:39.