Cameron Norrie májusban a lyoni salakon legyőzte az idei Roland Garroson negyeddöntőt elérő Holger Runét az első egymás elleni összecsapásukon.

Cameron Norrie (Fotó: lev radin/shutterstock.com)

Ha a brit játékosnak a lassú borításon sikerült az említett bravúrt végrehajtania, akkor elméletileg a kemény játékfelületen még nagyobb favoritnak számít. Cameronnak (ATP 11.) hatalmas tapasztalatfölénye van a hasonló típusú pályákon, hiszen amellett, hogy Masters-bajnoknak mondhatja magát a tavalyi Indian Wells-i győzelme után, idén is jól teljesít. Ezt bizonyítja, hogy szintén a tengerentúli Delray Beachen sem talált legyőzőre februárban. A kemény borításokon 2022-ban húsz meccset nyert és tízet veszített el. A füves idény után, már rögtön döntőzött Los Cabosban, ahol a világelső Daniil Medvedevtől kapott ki.

Holger (ATP 29.) a jeles Roland Garros-menetelését követően, hullámvölgybe került és egymás után hat meccset veszített el. Washingtonban megszakította a sorozatot, de úgy az amerikai fővárosban, mint azután Montrealban is a második mérkőzése után búcsúzott. Mivel köztudott, hogy a dán ifjú inkább a szemcsés borításon érzi otthonosabban magát, a 8:8-as idei kemény pályás mérlege ennek a megállapításnak az igazolása. Valószínű, hogy a jövőben javulni fog játéka ezen a típusú borításon is, de most nem kérdéses az, hogy Norrie az esélyesebb az ohiói Masters következő fordulójába jutni.

augusztus 15., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Norrie, Cameron -3.5 @ 1.70

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.15., 07:16.