Grigor Dimitrov (ATP 26.) szinte a semmiből jutott el az amerikai Grand Slam-torna elődöntőjéig, és ez az eredménye segítheti helyrepofozni játékformáját a szezon utolsó részére. A 28 éves játékos az első meccsén a US Open után már komolyan oda kell tegye magát, mert ellenfele Daniel Evans (ATP 48.) lesz.

szeptember 26., csütörtök

A brit játékos sem volt idén az élvonalban, de elért néhány jó eredményt. Két Challenger-tornát nyert egymás után füvön (Surbiton, Nottingham) és Delray Beachben döntőt játszott, ahol pályafutásának első ATP rangú tornáját nyerhette volna. Daniel már túl van egy nehéz fordulón, a hazai Yan Bait (ATP 222.) verte 6-3, 4-6, 7-6-ra.

Dimitrov és Evans hagyományos szabályokkal rendelkező mérkőzéseken két alkalommal csaptak össze, a bolgár játékos nyert Eastbourneban 2011-ben, Evans pedig Washingtonban bizonyult jobbnak 2016-ban. Azoknak a tornák rangjából kiindulva amelyeken találkoztak, azt lehet mondani, hogy Danielnek jár egy "plusz pont" az egymás elleni mérkőzéseken, annak ellenére, hogy 1-1-es az összesítés. Mégis, Grigor elméletileg magasabb színvonalat képvisel és Evans játékformája sem a legjobb, ezért a volt ATP-világbajnok esélyesebbnek vélhető. Emellett, a new yorki menetelése önbizalom szempontjából is sokat segítheti a következő tornákon.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.24. (10:30).

További kiemelt teniszmeccsek