A játékosok látványos stílusa miatt, Frances Tiafoe összecsapása Alexander Bublikkal a nap egyik legérdekesebb mérkőzésének ígérkezik még akkor is ha a két játékos még nem igazán érzi a játékot a gyepen. 

Alexander Bublik (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

Idén Bublik (ATP 39.) enyhén eredményesebb volt a füvön, de ő is Stuttgartban és Londonban is egy-egy megnyert meccs után búcsúzott. Tiafoe (ATP 28.) csak Londonban indult és az első meccsén, három tie-break lezajlása után a régi formájától még messze álló Stanislas Wawrinkatól kapott ki. Nincs sok idei viszonyítási pontunk, ezért visszanézünk a tavalyi évi teljesítményeikre a leggyorsabb borításon. 2021-ben Frances Challenger-tornát nyert Nottinghamben és 9-3-as mérleggel zárta a füves idényrészt, Alexander pedig hét meccset nyert meg és négyet veszített a szálas játékfelületen. Mindketten a tavalyi Wimbledon harmadik fordulójáig jutottak el.

Az oddsok az amerikai játékost favorizálják, aki eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukon két játszmában győzte le kazahsztáni ellenfelét a washingtoni kemény borításon 2019-ben. Talán több okkal lehet alátámasztani Tiafoe esélyességét, de a pillanatnyi formája elbizonytalaníthat. Mégis, mivel Bublik sem éppen remekel mostanság, ezért nem megyünk a papírforma ellen.

2022.06.20.  Frances Tiafoe - Alexander Bublik  1.72 1.95

Tipp Tiafoe nyeri az első szettet és a meccset 2.30

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.20., 07:20.