A csoportkör harmadik fordulójában Taylor Fritz és Felix Auger-Aliassime mérkőzik meg egymással, miután mindketten legyőzték Rafael Nadalt, viszont kikaptak Casper Ruudtól.

Taylor Fritz (Fotó: FiledIMAGE/shutterstock.com)

A torinói meccsük a második egymás elleni összecsapásuknak fog számítani. Az első ugyancsak kemény borításon zajlott az idény eleji ATP Kupán és a kanadai játékos azt döntő szettben nyerte. Taylornak (ATP 9.) csak Carlos Alcaraz visszalépésével sikerült kijutni a vb-re, de első részvételén már szépen teljesít. Mint említve volt, első meccsén két játszmában verte Rafael Nadalt, akit idén immár másodjára győzött le az Indian Wells-i döntőjük után. Casper Ruud ellen sem volt messze a sikertől, ugyanis csak a döntő szett tie-breakjében nyert a norvég a második fordulóban.

Felixet (ATP 6.) Ruud két játszmában tudta verni, viszont a kanadai játékos a második fordulóban két sima felvonásban szomorította Rafát. Bár eddig hasonlóan teljesítettek, Taylor valamivel meggyőzőbbnek tűnt eddig a torinói vb-n, mégis a bukmékerek oddsainak favoritja Felix. Ennek a magyarázata az is lehet, hogy a kanadai játékos nemrég három bajnoki címet nyert egymás után az olasz fedett kemény borításhoz hasonló játékfelületeken (Firenze, Antwerp, Bázel) és eközben tizenhat egymás utáni meccsgyőzelemből álló sorozatot épített fel. Fritz azonban idén megnyerte pályafutása első Masters-tornáját Indian Wellsben, ami egy olyan típusú teljesítmény, amit a kanadainak még nem sikerült kipipálnia.

november 17., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Fritz, Taylor +1.5 @ 1.52

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.17., 07:03.