Bár idén már háromszor kapott ki a szerb világelsőtől, Alexander Zverevnek júliusban sikerült elnyernie az olimpiai aranyat Novak elől. Djokovic nem baltázna el 2021-ben egy újabb történelmi lehetőséget, éspedig azt az esélyt, hogy a hatodik bajnoki címéért játszhasson a döntőben, amellyel Roger Federer rekordját egyenlítené. 

Alexander Zverev (Fotó: Sonia Alves-Polidori / Shutterstock.com)

Ötödik összecsapásuk is kemény borításon fog lezajlani, miután az ATP Kupán, az Australian Openen, az Olimpiai játékokon és a US Openen is megmérkőztek 2021-ben. Djokovic már szeptemberben New Yorkban visszavágott a tokiói vereségéért, de csak a döntő játszmában sikerült legyűrnie a német ellenfelét. Az idei meccseiken a vesztes játékos minden alkalommal sikerült játszmá(ka)t nyernie. Összesítve a hivatalos mérkőzéseik mérlegét Djokovic 7-3-ra (kemény borításon 6-2-re) vezeti. Az ATP Finalson is már három alkalommal találkoztak, a szerb kétszer, a német pedig egyszer nyert.

Zverev (ATP 3.) a csoportkörben két meccset nyert és egyet veszített, Djokovic pedig első két meccsét 2-0-ás szettarányban nyerte, a harmadik csoportmérkőzése a cikk szerkesztésének időpontjában még hátra van, de annak kimenetele már nem befolyásolja a torinói torna további szakaszát. Zverev pihenőnapnak örvendett az elődöntő előtt, de Djokovic nem lehet túl fáradt. Mivel idén minden összecsapásuk szoros volt, meglepő lenne ha a győztes játékos két sima játszmában jutna a döntőbe.

november 20., szombat

Tipp

Játékok száma: 22.5 Felett: 1.93

Néhány fogadási lehetőség az Unibet kínálatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.02
Fogadás szettre 2-1 @ 3.85
Fogadás szettre 0-2 @ 5.75
Fogadás szettre 1-2 @ 6.40
Szett hendikeppel Zverev, Alexander +1.5 @ 1.75
Játékok száma Alatt 22.5 @ 1.82
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.52
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.45

A másik elődöntő

november 20., szombat

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.19. - 20:40