Elérkeztünk a Björn Borg csoport várva várt rangadójához, a Roger Federer és Novak Djokovic találkozóhoz. Nem is lehetne izgalmasabb a helyzetkép, hiszen aki nyer az elődöntős, aki pedig veszít, az búcsúzik a világbajnokságtól.

november 14., csütörtök

Mindketten Dominic Thiemtől kaptak ki (aki már elődöntős e két győzelmével) és Matteo Berrettinit verték meg. A 49. összecsapásuk fog zajlani Londonban, s az egymás elleni mérleg 26-22 Novak javára. Az év végi, rangos tornán a szerb játékos háromszor verte a svájcit és kétszer kapott ki tőle, így a papírforma ezen adatai a szerbet mutatják esélyesebbnek. Mindemellett, Nolénak a tét is dupla, mivel immár csak tornagyőzelemmel lehet a szezon végén első helyezett az ATP-világranglistán.
Federer viszont hatszoros bajnok, ami rekordnak számít. A svájci szupersztárnak az elődöntőbe jutás mellett, még van egy kis "kifizetni valója", hiszen minden bizonnyal visszavágna a meccslabdákról elveszített idei Wimbledon-döntőért. Valószínű, hogy Djokovic most biztosabb a dolgában, míg Federer fejében lehetnek kétségek, de ennyi év rutinja után, a svájci tud ezeken uralkodni. A város ugyanaz, csak a színhely más.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt az összecsapásra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.11.14. (07:34).