Nem kezdődött valami fényesen Rafael Nadalnak az idei vb és a Taylor Fritztől elszenvedett nyitókörös veresége után, a szintén kiesés veszélyével fenyegetett Felix Auger-Aliassimevel szemben nem őt mutatják esélyesnek az oddsok.

Rafael Nadal (Fotó: FiledIMAGE/shutterstock.com)

Összességében a spanyol játékos idei eredményeire tekintve, nem lehet panasza a rajongóiak, hiszen két Grand Slamet, az Australian Opent és Roland Garrost is nyerte. A pillanatnyi játékformája viszont messze van attól, amit az év első felében láthattunk tőle, ugyanis Rafa (ATP 2.) a szeptemberi US Open-nyolcaddöntője óta csak két meccset játszott és mindkettőt elveszítette. A második ezek közül a torinói vb első meccse volt, amit két játszmában (6-7, 1-6)-ra veszített az említett amerikai játékos ellen. Nem könnyít dolgán az sem, hogy a következő ellenfele, Felix (ATP 6.) szintén két játszmában (6-7, 4-6-ra) veszítette el első csoportmeccsét Casper Ruud ellen.

Ennek ellenére, a kanadai játékos roppant jó formát tanúsított az utóbbi időben, nem kevesebb mint tizenhat egymás utáni meccsgyőzelmet szerzett mielőtt kikapott a párizsi Masters elődöntőjében. A nagyszerű menetelése során nyert Firenzében, Antwerpenben és Bázelben is és ezek a sikerek az év eleji rotterdámi sikere mellé társultak. Megfigyelhető, hogy minden idei bajnoki címét a torinói fedett kemény borításhoz hasonló játékfelületen szerzett. A Rafa elleni mérlege viszont nem túl jó. Mindkét hivatalos mérkőzésüket elveszítette, 2019-ben Madridban és az idei Roland Garroson, de ezek salakon zajlottak és Párizsban már döntő szettre volt szüksége a spanyol bajnoknak. A Hurlinghamben zajlott bemutató jellegű füves torna alkalmával szépített júniusban és most első hivatalos Nadal elleni győzelmét készül megszerezni.

november 15., kedd

Tipp Játék hendikeppel Auger-Aliassime, Felix +1.5 @ 1.47

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.15., 07:10.