A párizsi Mastersen tie-breakes döntő szettet játszó Novak Djokovic és Stefanos Tsitsipas az évvégi vb nyitókörében csapnak össze.

Novak Djokovic (Fotó: Marta Fernandez Jimenez / Shutterstock.com)

A két játékos tizenharmadik mérkőzésükre készülnek és a mérleg kidomborodó szerb előny mutat, ugyanis Stefanos (ATP 3.) csak három meccset nyert meg az eddigiek közül. Még érzékeltetőbb az a részletkép, hogy Novak (ATP 8.) húzta be a legutóbbi hét meccsüket, beleértve az idei három összecsapásukat Rómában salakon, Asztanában és Párizsban pedig fedett kemény borításon. A görög játékos legutóbb a 2019-ben Abu Dhabiban zajlott bemutató jellegű tornán tudta verni a volt világelsőt. Ha viszont a kemény borítású mérlegüket nézzük, akkor nem annyira tátongó a különbség, mivel Djokovic csak 4-3-ra vezet.

Az viszont nyilvánvaló, hogy bármilyen szögből is próbálnánk elemezni torinói csatájukat, Novak az esélyesebb és az említett párizsi döntő játszmás meccsük még nem elegendő ahhoz, hogy Stefanost a papírforma borítására tartsuk képesnek. Az utóbbi hónapokban mutatott formájuk sem enged erre következtetni, mivel Djokovic hasonló fedett kemény borításon nyert Tel-Avivban és Asztanában, Tsitsipas viszont a füves idény óta (Mallorca) nem nyert tornát.

november 14., hétfő

Tipp Fogadás szettre 0-2 @ 1.84

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.14., 07:28.