A Guga Kuerten csoportban is maradt izgalom az utolsó fordulóra. Djokovic már nyugisan az elődöntőben van, a többi három játékos viszont még kijutási esélyekkel küzdenek az utolsó négy közé való kvalifikálódásért.

Alexander Zverev jelen pillanatban a második helyen áll a csoportban egy győzelemmel és egy vereséggel, ellenfele, John Isner két elveszített meccsel a negyedik. Habár az amerikainak csak egyszer sikerült legyőzni német ellenfelét öt egymás elleni, hivatalos meccsen, azzal az egy sikerrel az eddigi egyetlen Masters-tornagyőzelmét nyerte a Miamiban zajló torna döntőjében.

november 16., péntek

Az ifjú Zverev és Isner igazi szervagépek, de a német a labdameneteket jobban tudja tartani. Annak ellenére, hogy nem annyira hatékony adogatása mint ellenfelének, nem is függ olyan mértékben ettől játékának eredményessége. Ezen a gyors borításon és egy olyan játékos ellen mint John viszont nagyon rizikós elveszteni akár egy alkalommal is a szervát, mivel ennek visszaszerzési esélye nagyon kicsi. Isnernek az lenne előnyös, hogy minél rövidebbre fogja a pontokat és ne bonyolódjon hosszasabb labdaváltásokban.

Ászok záporának és a játszmák tiebreakekkel való végződésének nagyobb valószínűségével is számolni kell egy ilyen meccsen. Zverev nagyobb eséllyel indul, de Isner kihasználhatja ha kifog egy jó napot, hogy a német már jó ideje nincs csúcsformában. Az amerikainak sincs nagyon mivel büszkélkednie az utóbbi időben (gyermekének születésén kívül), mert a US Open óta összesen csak négy meccset nyert.

További szorzók a mérkőzésre:

Zverev 2-1-s szettarányban nyer: 3.65
Játékok száma 21.5 Felett:           1.25
Szettek száma 2.5 Felett:              2.30

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.16. (13:09).