A hazai lassú borításon, Santiagoban bajnoki címet szerző játékos formája elhalványult az utóbbi két hónapban és sorozatban negyedik meccsét a svájci torna nyitókörében veszítheti el.

Nicolas Jarry 004
Nicolas Jarry első ATP bajnoki címét szintén salakon, Bastadban nyerte 2019-ben. (Fotó: Celso Pupo/Shutterstock.com)

Az Australian Open óta kizárólag a szemcsés borításon szereplő Jarry (ATP 54.) még februárban Rio De Janeiroban a selejtezőből indult és az elődöntőig meg sem állt, majd Santiagoban négy döntő szettes meccs után, pályafutásának második ATP bajnoki címének örülhetett. Áprilistól viszont nagyot zuhant eredményessége és összesen csak három meccset nyert. Marrakeshben, Madridban és Rómában első meccsein búcsúzott és megtörténhet, hogy ez ismétlődik Genfben is, ahol Dusan Lajovic lesz az ellenfele.

A szerb játékos (ATP 51.) is megfordult a Dél-Amerikában és három negyeddöntőt játszott egymás után Buenos Airesben, Rio De Janeiroban és Santiagoban, de nem sokkal az európai salakra való váltását követően, tornát nyert Banja Lukaban, ahol többek között Novak Djokovicot is verte. Madridban két meccs erejéig folytatta sikersorozatát és Felix Auger-Aliassimet is búcsúztatta mielőtt még kikapott volna az utólag döntőt játszó Jan-Lennard Strufftól. Rómában viszont már ő is a nyitómérkőzésén sima vereséget szenvedett.

Lajovic 2-1-re vezet az egymás elleni összecsapásokon, de salakon 1-1 az állás és mindkét alkalommal döntő játszma döntötte el a továbbjutót.

május 22., hétfő

Tipp Játék hendikeppel Lajovic, Dusan -1.5 @ 2.15

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 22. 5:32 UTC.