A párizsi Grand Slam előtt egy héttel Daniil Medvedev is kipróbálja játékát a lassú borításon. Rutinos első ellenfelet kapott, aki pályafutása során három bajnoki címet gyűjtött a vörös játékfelületen.

Daniil Medvedev (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Köztudott, hogy amellett, hogy Miamiban március végén elért negyeddöntője óta nem játszott, az orosz játékos (ATP 2.) nem a salakon a legeredményesebb. Bár a tavaly a Roland Garroson eljutott a negyeddöntőbe, azelőtt egy meccset sem tudott nyerni a francia rangos tornán. Genfben első meccsén Richard Gasquet (ATP 75.) ellen hangolná át játékát, ami talán nem is lesz annyira könnyű, mint amennyire a világranglistás helyezéseik mutatják. Richard már tizenegy meccset játszott idén salakon és még akkor is ha ötöt elveszített ezekből, Marrakeshben és Estorilban a negyeddöntőig jutott. Az első meccsén a svájci tornán 6-3, 6-1-re verte John Millmant.

A kilenc évvel fiatalabb Daniil mindhárom eddigi egymás elleni mérkőzésüket nyerte, de ezek mind kemény borításon zajlottak. Richard csupán egyetlen alkalommal nyert egy játszmát, viszont ezúttal eredményesebb lehet még akkor is ha az orosz ellenfele marad az esélyesebb a továbbjutásra. Valószínű, hogy még a rutinfölénye ellenére sem tud majd folytonosan egy olyan játékszínvonalat tartani, amivel legyőzhetné Daniilt, de az sem lenne meglepetés ha egy kicsit megdolgoztatná őt.

május 17., kedd

Tipp Játék hendikeppel Medvedev, Daniil -3.5 @ 1.81

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.17., 07:09.