Az olasz tenisz új szenzációja, Matteo Berrettini (ATP 22.) irtó jó szériában van és pár nap alatt másodjára verheti Karen Khachanovot (ATP 9.). Bár a bukmékerek is ezt a kimenetelt sugallják oddsaikkal, az olasz továbbjutására egyáltalán nem elhanyagolható az 1.67-es nyereményszorzó.

Fabio Fognini honfitársát lehet, hogy még sokan nem veszik a legkomolyabban, de a 23 éves játékos harmadik ATP-tornagyőzelmét szerezte meg a múlt héten Stuttgartban. A tavaly a mesés Gstaadban kezdte elkapni a fonalat és az idei budapesti tornán is az utolsó talpon maradó volt. A párizsi Masters-torna győztese, Khachanov szürke idénye javulni látszott a Roland Garroson elért negyeddöntőjével, de támadó játéka indítványozó jellege ellenére, mégsem érvényesül (még) legjobban a füvön.

Mozgását kissé nehézkesebben tudja gyorsítani a játékfelület által megkövetelt szintre és rövidebb ütései a zöld borításon még könnyebben támadhatók ellenfelei által. Míg az olasz alacsonyan pattanó, nyesett labdája zavaró Khachanov számára, addig fordítva ez nem annyira megfigyelhető. Berrettini jól támad, de ellentámadásai is acélosak. Mozgása alkalmazkodóbb és amennyiben az orosz labdái nem lesznek mélyebbek, pakliban van a stuttgarti eredményhez hasonló kimenetel. Ha Matteo ismét nyer, akkor ez lesz harmadik győzelme Karen ellen, miután Szófiában is legyőzte őt.

június 21., péntek

Néhány további szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.21. (09:35).