Benoit Paire (ATP 28.) egyik legkarizmatikusabb figurája a teniszvilágnak. Megjelenése, látványos játékstílusa és stresszmentes hozzáállása, eredményességét még érdekesebbé teszik. Mindazonáltal, sikerül-e neki sikeres taktikát kieszelnie, hogy idén másodjára legyőzze Jo-Wilfried Tsongát? Amennyiben igen, és te éppen a bravúrjára tippelsz, nagyszerű jutalomban lehet részed.

A divatos Benoit legjobb szezonjának örvend két tornagyőzelmet szerezve a salakidény ideje alatt (Marrakesh, Lyon). A marokkói tornán, a 30 éves játékosnak végre sikerült a negyedik egymás elleni meccsén legyőznie Jo-Wilfried Tsongát (ATP 77.). Halleban újabb alkalma adódik a további szépítésre.
Paire a kisebb tornákon hangzatos győzelmeket szerzett a lassú játékfelületen, viszont a nagyobb tornákon nem sikerült bizonyítania. Ettől függetlenül, a játékformája biztató a füves idényre nézve is.

Kiváló kézügyessége fantáziadús játékot és váratlan megoldásokat eredményez, amely roppant szórakoztató a nézők számára. Sok háló mögé ejtett labdákkal, szép röptékkel, lábak közötti ütésekkel, lapos fonákkal és csuklóból csavart tenyeresekkel hozza kényelmetlen helyzetekbe ellenfeleit. Ha már idén 30. születésnapját ünnepelte, nézzünk 30 gyönyörű labdamenetet, amelyeknek ő a hőse.

Tsonga még mindig régi játékformáját keresi, de honfitársának dolga nehezebbnek ígérkezik mint amilyen Marrakeshben volt, mivel Pairenek füvön nincs akkora kényelme alkotói munkájában. Gyors borításon is ugyanolyan hatékony tud lenni, de lábmunkájával inkább salakon kap elegendő időt, hogy érvényesüljön. Bár védelemből is képes nagyszerű labdákat kieszelni, hosszútávon nem a legacélosabb és ellenfele ezt használhatja ki. Tsongának ez a borítás kesztyűként simul támadó játékára, de feltétlenül irányítania kell a labdameneteket és szervája is kiválóan kell működjön, mert Paire játékformája az utóbbi időben fölényes volt. Tsonga már Stuttgartban nekivágott a füves idénynek, de már a második meccsén Milos Raonic búcsúztatta egy kiélezett csata folytán. Az eredmény ellenére, Jo-Wilfried nem játszott rosszul (mint ahogy a 4-6, 7-6, 6-7-es eredmény is mutatja) és lehet, hogy csak idő kérdése amíg ismét szintet tud lépni.
Bár nem túl biztatóak az oddsok Benoit szemszögéből, a kellő hangulattal (mert ez fontos Paire játékában) a közelmúlt eredményei hullámán játszva, nem kizárt az új bravúr. A nyereményszorzó pedig igazán kecsegtető.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.17. (10:55).