Fabio Fognini (ATP 10.) bár többször is verte Rafael Nadalt, a legsikeresebb spanyol játékost a történelemben, honfitársát, Pablo Carreno Bustát (ATP 59.) viszont az eddigi hat egymás elleni meccsükön egyszer sem sikerült. A német torna negyeddöntőjében ismét összecsapnak.

július 26., péntek

Köztudott, hogy milyen jól játszott idén az olasz a salakon. Megnyerte első Masters-tornáját Monte-Carlóban, majd top10-s játékos lett. Mégis, a bukmékerek, esélytelenebbnek látják, mint ellenfelét, aki már régóta semmi jeleset nem tudott produkálni. Pablo jelenleg messze áll attól a játékformájától, amellyel 2017-ben a Roland Garroson negyeddöntőt és a US Openen pedig elődöntőt játszott. Talán a bukik szerint a H2H mutató a spanyolnak továbbjutó mentális fölényt biztosít majd. Ennek ellenére, Fabiónak talán sosem volt jobb esélye verni a spanyol játékost, mivel a közelmúltban ő sokkal színvonalasabb teniszt játszott.
Fognini eddig két német játékost, Julian Lenzet és Rudolf Mollekert búcsúztatott a tornán két-két játszmában, Carreno Busta pedig ugyancsak német színekben játszó Yannick Hanfmannt és Jan-Lennard Struffot verte szintén két-két szettben.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.26. (07:58).

További mai kiemelt teniszmeccsek