A Nur-Szultanban zajlott fedett, kemény pályás torna bajnoka, Soonwoo Kwon a kaliforniai sivatagban folytatná megnyert meccseinek sorozatát egy olyan játékos ellen, akit még nem tudott legyőzni mostanáig. A helyzetkép viszont most más kimenetelre utal a Guido Pella elleni meccsén.

Soonwoo Kwon (Fotó: Bryan Pollard / Shutterstock.com)

A huszonhárom éves dél-koreai játékos (ATP 55.) pár napja Kazahsztánban megszerezte első ATP rangú bajnoki címét és ezáltal megvan az oka arra, hogy reményteljesen gondoljon az argentinnal való összecsapására. A Wimbledon és a US Open közötti időszakban a hasonló borítású tornákon csak egy meccset sikerült megnyernie, mégis az amerikai Grand Slam-tornát követően nagyot emelt az eredményességén. Miután a hazájának két meccset nyert a Davis Kupában, végig ment a Nur-Szultan-i versenytáblán és így a három Challenger bajnoki címe mellé (amelyeket szintén kemény borításon nyert), magasabb színvonalú (ATP250-es) siker is került.

A harmincegy éves Guido (ATP 77.) a Wimbledon után sikerült a Cincinnatiban zajlott Master-tornán a nyolcaddöntőig eljutnia, de azt követően csak két meccset tudott még megnyerni, egyet a US Openen és egyet a Davis Kupában. Pelláról tudni illik, hogy két Challenger-sikerén kívül, a salakon gyűjtött számos tornagyőzelmet (egy ATP bajnoki címet és nem kevesebb, mint tizenegy Challengert). Ennek ellenére, a rutinosabb játékosnak sikerült mindkét Kwon elleni mérkőzést megnyerni még úgy is, hogy azok kemény borításon zajlottak. Mindkét összecsapásukra 2019-ben került sor, azóta viszont változott az erőviszony és változhat a továbbjutó is.

október 07., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 2.25
Fogadás szettre 2-1 @ 4.00
Fogadás szettre 0-2 @ 4.70
Fogadás szettre 1-2 @ 5.80
Szett hendikeppel Pella, Guido +1.5 @ 1.64
Játék hendikeppel Soonwoo Kwon -3.5 @ 2.05
Játék hendikeppel Pella, Guido +3.5 @ 1.76
Játék hendikeppel Soonwoo Kwon -5.5 @ 3.90
Játék hendikeppel Pella, Guido -2.5 @ 3.55
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.88
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.41
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.54
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.45

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.07. (06:41)