Adrian Mannarino az évek folyamán sok vereséget elszenvedett már Dominic Thiemtől, de most szépíthet a kaliforniai Mastersen.

Adrian Mannarino 015
Adrian Mannarino a tavaly nyerte első kemény pályás ATP bajnoki címét Winston-Salemben. (Fotó: Bryan Pollard/Shutterstock.com)

A helyzetkép szerint, egy kihasználható alkalom kínálkozik a francia játékos számára, hogy javítson a teljesen egyoldalú egymás elleni mérlegükön, ugyanis mind a nyolc lezajlott összecsapásukat elveszítette. Szetteket is csak az első kettőn tudott nyerni. Ez a mutató egyáltalán nem bíztató, de legutóbb lezajlott mérkőzésükre még azelőtt került sor (2020-as Australian Openen), hogy Dominic hatalmas formaesésének folyamata elkezdődjön. Mannarino (ATP 68.) nem kavart nagy port idei eredményeivel, azonban nemrég Delray Beachben és Dallasban a negyeddöntők szakaszát érte el.

A már top100-on kívül lévő osztrák ellenfelének formahanyatlása egy nagyon mélypontra csúszott, ugyanis Thiem (ATP 102.) csak egyetlen egy meccset nyert 2023-ban és azt is salakon Buenos Airesben. Nagyon aggasztó tény, hogy még a dél-amerikai lassú borításokon sem sikerült neki valamilyen folytonosságot elkapnia. Ilyen előjelek tükrében, nehéz arra gondolni, hogy a mélyrepülése az ötödik Grand Slamként emlegetett tornán szakad meg.

március 10., péntek

Tipp Mérkőzés nyertese Mannarino, Adrian @ 1.91

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 8. 9:44 UTC.