A világranglista 3. helyezettje, a német Alexander Zverev az egyetlen élvonalú játékos, aki már ezen a héten elkezdi a salakos idényt. A marokkói tornán első ellenfele az üzbég Denis Istomin (ATP 104.) lesz.

Kissé sikeréhesen érkezik a német játékos Marrakeshbe, mivel annak ellenére, hogy nem volt éppen rossznak nevezhető az idénykezdése, az elvárt eredmények elmaradtak. Toni Nadal állítólag meg is jegyezte, hogy Lleyton Hewitt és Andy Roddick amikor annyi idősök voltak mint Alexander már világelsők voltak.....

Ivan Lendl pártfogoltja csak Acapulcoban ért el döntőig az idén és azt is elveszítette Nick Kyrgios ellen. Indian Wellsben és Miamiban teljes mértékben alulteljesített. Kaliforniában honfitársa, Jan-Lennard Struff verte, Floridában pedig az örökmozgó David Ferrer búcsúztatta. Szüksége van ismét meccseket nyernie, hogy helyrepofozza önbizalmát és játékát. Mindenképp esélyesként indul Istomin ellen, aki bár top 40-es játékos is volt, már nem igen tud az ilyen rangú tornákon színvonalas szereplést produkálni.

A bukmékerek szorzóiból:

Zverev nyer: 1.14, vagy Istomin győz: 6.25
Zverev nyer 2-0-ra: 1.50
Zverev nyer 2-1-re: 4.10
Játékok száma 20.5 Alatt: 1.80
Szettek száma 2.5 Alatt: 1.34

Keddi kiemelt női és férfi teniszmérkőzések:

április 09., kedd

április 10., szerda

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.04.08. (11:05).