Sebastian Korda eddigi két hivatalos mérkőzését elveszítette Lorenzo Musetti ellen salakon, de a Next Gen Finals hasonló fedett kemény borításán szettvesztesség nélkül tudott nyerni.

Sebastian Korda (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

A 2018-as Australian Open junior bajnoka nem remekelt idén ezen a típusú játékfelületen, de még így is tizennégy megnyert és kilenc elveszített meccsből áll a mérlege. A tehetséges ifjú olaszé viszont ennél gyengébb, kilenc meccset nyert meg és tizenegyet veszített el. Sebastian (ATP 49.) a Wimbledon után gyorsan átváltott a kemény borításra és augusztus elején Washingtonban negyeddöntőt játszott, de ezt követően csak Cincinnatiban nyert egymás után két meccset. Az e heti francia tornán már lejátszott egy fordulót a hazai Hugo Gaston ellen, akit két játszmában búcsúztatott.

A 2019-es Australian Open junior bajnokának nem volt olyan sietős a kemény borításra való visszatérés, ugyanis a londoni Grand Slam után még egy ideig a salakot választotta. Ez jó döntésnek bizonyult, mert júliusban megszerezte első ATP bajnoki címét Hamburgban. Musetti (ATP 30.) Cincinnatiban váltott a gyorsabb játékfelületre, de az idény ennek a részében főtáblán csak a US Openen tudott meccset nyerni, ahol a harmadik fordulóig jutott el. Az olasz játékosnak pillanatnyi játékformája enyhén gyengébbnek látszik, de az oddskülönbség mintha mégis túl nagy volna.

szeptember 21., szerda

Tipp Játék hendikeppel Korda, Sebastian -3.5 @ 2.00

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.21., 07:26.