Carlos Alcaraz szettvesztesség nélkül nyerte az Indian Wells-i tornát és a "Sunshine Double" második állomásán sem tudtak elvenni tőle még egy játszmát sem.

Carlos Alcaraz 038
Carlos Alcaraz egy szettet sem veszített Indian Wellsben és Miamiban.(Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Nagyon meggyőzőre sikerült a tinédzser játékos utóbbi másfél hónapja, ugyanis az idényt csak február közepén kezdte, de azóta csak egy meccset veszített tizennyolcból. Eközben, a kaliforniai Masters megnyerésével visszaszerezte a világelsőséget is. Miamiban háborítatlanul jutott el a negyeddöntőbe, Facundo Bagnis és Dusan Lajovic ellen még egy-egy nullára megnyert szett is belefért. Tommy Paul valamivel keményebb ellenállást tanúsított, de ő is egy dupla 4-6-os végeredménnyel esett ki.

Talán többre lehet ennél képes Taylor Fritz (ATP 10.), aki az utóbbi tizenöt meccséből, kettőt veszített el. Nemrég megnyerte a hasonló kemény borításon, Delray Beachben zajlott ATP250-es tornát, azonban nem tudta megvédeni tavaly Indian Wellsben szerzett 1000-es kategóriájú Masters-bajnoki címét, mivel a negyeddöntőben Jannik Sinnertől kikapott. Floridában ő is szettvesztesség nélkül jutott az utolsó nyolc közé, sorban búcsúztatta Emilio Navát, Denis Shapovalovot és Holger Runét, azonban az oddsok szerint valószínű, hogy a második tengerentúli Mastersen is be kell érnie a negyeddöntővel.

március 31., péntek

Tipp Játék hendikeppel Alcaraz, Carlos -2.5 @ 1.46

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 30. 5:17 UTC.