A nyíregyházi teniszező a tavalyi párizsi Masters-bajnokával, Holger Runével méri össze erejét Floridában.

Davis-kupa - Magyarország-Franciaország 009
Fucsovics Márton az idény elején Challenger-tornát nyert kemény borításon Canberrában. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A "Sunshine Double"-t nyolcaddöntővel kezdte Indian Wellsben, ahol az amerikaiak fiatal tehetségét J.J. Wolfot, Alex De Minaurt és Alex Molcant sikerült legyőznie. Végül a 2022-es bajnok, Taylor Fritz vetett véget menetelésének, de biztató élményekkel jöhetett át a floridai Mastersre. Fucsovics (ATP 78.) nyitómeccsét két játszmában oldotta meg Pedro Cachin ellen és a folytatásban a híres francia edző, Patrick Mouratoglou új növendékével, Holger Runéval (ATP 8.) néz szembe.

A tizenkilenc éves dán ifjú tarsójában van már egy Masters-siker, ugyanis a tavaly, a párizsi AccorHotels Arenában a legjobbnak bizonyult. Az idényvégi szintugrása nagy elvárásokat idézett az idei évre, amiket még nem igazán igazolt. Az Australian Openen nyolcaddöntős volt, majd Acapulcoban elődöntős. Indian Wellsben korán, már a második meccse után búcsúzott, de favoritként fog pályára lépni Marci ellen. Nyilván, hatalmas potenciál rejlik benne, de még nem ért el egy domináns formát és egy olyan rutinos játékos, mint Fucsovics találhat rajta fogást.

március 24., péntek

Tipp Szett hendikeppel Fucsovics, Marton +1.5 @ 1.79

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 23. 7:45 UTC.