Pályafutásának első Masters-negyeddöntőjébe jutva, Emil Ruusuvuori azzal az ellenféllel néz szembe, aki úgy a tavaly, mint a tavalyelőtt is verte Miamiban.

Emil Ruusuvuori 002
Emil Ruusuvuori idei kemény pályás mérlege tíz megnyert és kilenc elveszített meccsből áll. (Fotó: Bryan Pollard / Shutterstock.com)

A februári Davis Kupa-szereplését leszámítva, idén először Indian Wellsben tudott egymás utáni meccseket nyerni, de Floridában már négy fordulót pipált ki és csak a legutóbbin veszített játszmát. Nuno Borges, Roberto Bautista Agut és Taro Daniel elleni két szettes győzelmei után, Emil (ATP 54.) a Casper Ruudot búcsúztató Botic Van De Zandschulppal csapott össze és a harmadik játszma hosszabbításában nyerte el a továbbjutás jogát.

Az utolsó nyolc között ismerős ellenfele lesz, ugyanis Sinnerrel 2022-ben és 2021-ben is megmérkőztek ugyanezen a színhelyen és a finn játékosnak mindkét meccs a végállomást jelentette. Jannik (ATP 11.) az Indian Wells-i elődöntője után érkezett Miamiban és simán menetelt eddig a szakaszig. Laslo Djere, Grigor Dimitrov és Andrey Rublev sem voltak képesek szettet elvenni tőle és az oddsok szerint, az ötödik egymás utáni győzelmét szerezheti meg Ruusuvuori ellen.

március 29., szerda

Tipp Játékok száma Alatt 23.5 @ 1.40

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 29. 5:22 UTC.