A tavalyi Szófiában nyert bajnoki címe után, Marc-Andrea Hueslernek a 2023-as idény elején is már van mivel büszkélkednie.

Marc-Andrea Huesler 005
Marc-Andrea Hueslernek nagyon fekszik a kemény fedett borítás (Fotó: B.Stefanov/Shutterstock.com)

A svájci válogatott keretében idén hibátlanul teljesített, először a United Cupon szerzett két győzelmet és a múlt héten a Davis Kupában is kép pontot hozott csapatának. Utóbbit ezek közül Alexander Zverev ellen szerezte, méghozzá két játszmában. Egy ilyen bravúr után, Marc-Andrea (ATP 49.) nagy önbizalommal vághat neki a franciaországi tornának, ahol a tizennyolc éves Luca Van Assche (ATP 145.) ellen kezdi szereplését.

Az ifjú francia játékos a salakon jeleskedett mostanáig, 2021-ben a Roland Garros juniorbajnoka lett, és a tavalyi idény végén egy Challenger sikert is szerzett. Míg a kemény borításon 2022-ben tizenöt meccset nyert, a szemcsés játékfelületen negyvenet. Az idén csupán egy Challenger-meccsen győzött Quimperben. A helyzetkép szerint, a huszonhat éves Huesler tapasztalatfölényének érvényesülése a logikus kimenetel.

február 07., kedd

Tipp Fogadás szettre 2-0 @ 2.35

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 7. 6:21 UTC.