Marin Cilic (ATP 25.) csak önmaga árnyéka volt az utóbbi hónapokban, mégis az orosz fővárosban sikerült pályafutásának az 500. meccsgyőzelmét megszereznie az Ivo Karlovic elleni sikerével. Következő ellenfele Jeremy Chardy (ATP 66.) lesz.

október 18., péntek

Tizenhárom év alatt gyűjtötte össze ezeket a győzelmeket a horvát, de az idei US Open-nyolcaddöntője után, az akkor még hiányzó kettőt több mint egy hónap alatt tudta csak kipipálni. Az amerikai Grand Slam óta Tokióban, Shanghaiban és Moszkvában indult, jelen pillanatban 2-2-es a nyert/veszített meccseinek mérlege ebben a periódusban. Ez is azt bizonyítja, hogy van mit javítani játékformáján, és nem biztos továbbjutó.

Chardy, mint ahogyan helyezése is mutatja, a középmezőnyben próbál maradni, de voltak az utóbbi időben néhány figyelemreméltó szereplései, mint például az Alexander Zverev elleni mérkőzése Shanghaiban, amelyet két tie-break után veszített el. Moszkvában eddig hibátlan, két sima játszmában verte Nicolas Jarryt és Miomir Kecmanovicot is.
Érdekes mutató, hogy a Cilic és Chardy egymás elleni mérkőzések mérlegét a horvát "csak" 3-2-re vezeti. Az orosz torna borítására hasonló játékfelületen viszont 1-1 az állás, és ezeken meccseken a vesztes játékos is nyert játszmát.


Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.18. (08:55).

További kiemelt teniszmeccsek

október 18., péntek