Mindkét játékos az utóbbi öt meccséből csak egyet nyert, emiatt a nyerési vágy annál nagyobb mindkettőjük esetében. 

Nick Kyrgios mostanában mintha a rajongókat szórakoztatását helyezi előtérben, mint az eredményességet. Briliáns megoldásokkal gyönyörködtet, jelenléte garancia a szórakozásra, de a folytonosság hiányzik játékából. Utolsó említésre való eredménye a még júniusban elért elődöntője a londoni Queen's Club füvén.

A 20 éves Andrey Rublevnek extra motivációnak számít az otthoni közönség előtt való szereplés. A tavalyi idény volt a bejelentkezésének éve a teniszvilág nagyszínpadán, de az idei szezon egy részét sérülés miatt kihagyta és a jó eredményeit nem tudta megismételni. Felépülése után már nem a várt eredmények jöttek és a Washingtonban elért elődöntő után a pekingi tornáig még meccset sem volt képes nyerni. Jeles az a tény, hogy még így is a 78. a világranglistán.

Kézügyességben Nick felülmúlja orosz ellenfelét, de folytonosságban nem. De ennek az általános összképnek nem kell feltétlenül érvényesülnie ezen a mérkőzésen is. Az oddsokon is látható (Kyrgios 1.63, Rublev 2.28), hogy Rublevtől bármikor elvárható, hogy végre emeljen játékszínvonalán, és abban az esetben ha Kyrgios ugyanúgy játszik mint ahogy azt az ázsiai tornákon tette, akkor az ígéretes orosz boríthatja a papírformát. Ettől függetlenül, az ausztrál játékos ütőjében rejlenek a nagyobb lehetőségek.

október 16., kedd

Néhány szorzó a mérkőzésre:


  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.16. (08:15).