Milánóban gyűltek össze újra a legígéretesebb fiatal játékosok erre a különleges szabályokkal rendelkező tornára.

A világranglistán legjobban helyezett, 21 éves vagy annál fiatalabb kijutó játékosok idei listájának nevei: Stefanos Tsitsipas, Alex De Minaur, Frances Tiafoe, Taylor Fritz, Andrey Rublev, Jaume Munar, Hubert Hurkacz és Liam Caruana. Rövidített játszmák, törülközőtartók, a játékosok az edzőikkel való tanácskozásának lehetősége mikrofon és fülhallgató segítségével, és sok más újítás pörgetni próbálják majd az eseményeket. 

A szerdai nap Stefanos Tsitsipas, aki a tornagyőzelemre legesélyesebb játékos (2.00), Frances Tiafoe ellen fog játszani, aki a negyedik ugyanazon a listán 5.00-s szorzóval. A görög játékos már a világranglista 15. helyén áll és az idén két elít torna döntőjében is játszott (Barcelona, Torontó). Amerikai ellenfele a 40. a ranglistán és az idén Delray Beachen szerezte első ATP rangú tornagyőzelmét. A tavaly játszották le eddigi egyetlen egymás elleni meccsüket, amely Tokióban zajlott és Stefanos két játszmában nyert.

november 07., szerda

Ugyancsak szerdán, a tornagyőzelemre harmadik esélyes, Alex De Minaur (5.00) ellenfele, a tornagyőzelemre második esélyes, Andrey Rulev (4.75) lesz. A 19 éves Alex már az év elején elődöntőt játszott Brisbaneben, és döntőt Sydneyben. Washingtonban ugyancsak döntőbe jutott és így jelenleg a 31. a világranglistán. Az orosz ellenfele is már az idény elején jó formát mutatott és döntőt játszott Dohában. Szünetelni is kényszerült néhány hónapot, azután pedig nem tudta sikeresen védeni tavalyi tornagyőzelmét Umagban. Eredményessége drasztikusan csökkent a Washingtonban játszott elődöntője után, hiszen az utóbbi tizenöt hivatalos meccséből csak négyet nyert, de 21 évesen ezen bármikor javíthat. Illik megemlíteni róla, hogy a tavaly, a milánói torna első megrendezésének alkalmával a döntőig jutott, amelyet Hyeon Chung nyert.

További szerdai mérkőzések:

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.07. (09.54).