Pár nappal a svájci összecsapásuk után, a két kirobbanó formában lévő ifjú játékos, Felix Auger-Aliassime és Holger Rune ismét megmérkőzik egymással.

Holger Rune (Fotó: B.Stefanov/Shutterstock.com)

Mindketten roppant jól teljesítettek az utóbbi hetekben és három döntőt játszottak. Felix (ATP 8.) mindhármat megnyerte Firenzében, Antwerpenben és Bázelben, Holger (ATP 18.) pedig egyet nyert Stockholmban és kettőt veszített Szófiában és Bázelben. Az eredményesség szempontjából, a kanadai játékos áll jobban, de ezen a héten a francia fővárosban a dán ellenfelének volt a nehezebb és egyben meggyőzőbb útvonala az elődöntőbe jutáshoz. Rune három játszmában verte Wawrinkát a nyitómeccsén, majd utána hibátlanul haladat át sorban Hubert Hurkaczon, Andrey Rubleven és Carlos Alcarazon. A spanyol világelső a meccsük második játszmájában sérülés miatt visszalépni kényszerült, de Holger volt az, aki nyerte az első játszmát....

Felix döntő szett tie-breakjében eldőlő csatát vívott Mikael Ymerrel, majd két-két játszmában verte a visszavonuló Gilles Simont és Frances Tiafoet, méghozzá úgy, hogy az első felvonásokban csak egy-egy gémet bukott. Miután az említett bázeli döntőben két szettben verte Holgert, a tengerentúli teniszező a francia fővárosban is esélyesebbnek látszik, azonban Rune meccsről-meccsre jobb és nem lenne nagy meglepetés ha borulna a papírforma az idény utolsó Mastersén.

november 05., szombat

Tipp Szett hendikeppel Rune, Holger Vitus Nødskov +1.5 @ 1.66

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.05., 09:05.