Jenson Brooksby július végén Atlantában 2-0-ás szettarányban verte Mackenzie McDonaldot hasonló kemény borításon és a kaliforniai mérkőzésükön is ő az esélyesebb.

Jenson Brooksby (Fotó: lev radin/shutterstock.com)

Az említett atlantai tornán Brooksby (ATP 50.) majdnem végig ment a versenytáblán, ugyanis csak a döntőbe állította őt meg Alex De Minaur. Bár remekül kezdte a második kemény pályás részét az idénynek, a döntő után csak a US Openen nyert egymás után két meccset, ahol a harmadik fordulóban az utólag bajnoki címet megszerző Carlos Alcaraz verte. Az amerikai játékos honfitársának, McDonaldnak (ATP 84.) gyengébbre sikerült a kemény borításokra való visszatérés és a Wimbledon után, összesen csak három meccset nyert meg és ötöt elveszített. A három győzelméből a legutóbbit San Diego-i nyitómeccsén szerezte Henri Laaksonen ellen, aki csak két gémet tudott elvenni tőle.

Mindkét amerikai játékos a kemény borításon volt mostanáig a legeredményesebb, de Jenson az, aki idén jobb mérleggel rendelkezik a hasonló játékfelületeken. Míg ő tizenkilenc meccset nyert meg és tízet veszített el, addig Mackenzie tizenkettőt nyert és tizennégyet veszített. Ennél viszont többet számíthat a Brooksbynak jelenlegi jobb játékformája még akkor is ha McDonald bombaerősen kezdte a tornát. A helyzetkép nem változott az atlantai összecsapásuk óta, ezért elképzelhető a hasonló forgatókönyv.

szeptember 22., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Brooksby, Jenson -3.5 @ 1.80

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.22., 07:06.