Nicoloz Basilashvili nem ünnepli sokat a múlt heti pekingi tornagyőzelmét, és Shanghaiban hamarosan pályára lép az ifjú Denis Shapovalov ellen.

A 26 éves grúz játékos második ATP500-s rangú tornáját szerezte meg a pekingi tornán Juan Martin Del Potrot verve a döntőben. A jó játékformáját megpróbálja áthozni a rangosabb kínai tornára is, de már az első ellenfele legyőzése is nehéz kihívásnak bizonyulhat.

Nem mindennapi teljesítmény volt az argentin US Open döntőst legyőznie, de a folytatás sem lesz könnyű számára az ígéretes kanadai srác ellen főleg, ha tudatalattijában egy akarata ellenére jelentkező elégedettség is jelentkezik, mint ahogy az sok játékosnál szokott egy tornagyőzelem után. A papírforma szerint Shapovalov az esélyesebb, de ha a pekingi bajnoknak sikerül múlt heti játékformáját hoznia, akkor bármi megtörténhet.

Basilashvili legyőzte az idén Denist egyetlen egymás elleni meccsükön Budapesten, és annak ellenére, hogy az salakon zajlott, sok önbizalmat adhat Nicoloznak. Shapovalov sincs rossz formában, Tokióból érkezik, ahol Hyeon Chungot és Stanislas Wawrinkát is verte mielőtt Daniil Medvedevtől kapott ki, aki a tornát is nyerte azután. A kanadai tizenéves tűzerejét olthatja pekingi bajnok, végül is ki gondolta volna, hogy Basilashvilinek a kínai Masters előtt két ATP500-s tornagyőzelme lesz, amikor három hónappal ezelőtt még csak Challenger tornagyőzelmekkel büszkélkedhetett?

A mérkőzés néhány szorzója:

  • Meccs nyertese: Shapovalov: 1.54, Basilashvili: 2.48
  • Szettek száma: 2.5 Felett:       2.40, 2.5 Alatt: 1.56
  • Shapovalov győzelme: 2-0:     2.40, 2-1: 4.10
  • Basilashvili győzelme: 2-0:     4.30, 2-1: 5.50


Fogadj most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.08. (12:38).