Alexander Zverev nem volt túl meggyőző a Jeremy Chardy elleni nyitómeccsén, és ha nem emel játékszínvonalán, Andrey Rublev boríthatja a kissé talán túlzottan egyoldalú papírformát. 

október 10., csütörtök

A német játékos (ATP 6.) a Stefanos Tsitsipas ellen elveszített pekingi elődöntője után érkezett Shanghaiba a Masters-tornára, ahol az említett francia ellenfele nagyon megdolgoztatta a továbbjutásért. 7-6, 7-6-os eredménnyel harcolta ki a győzelmet, de az első játszmában három szettlabdát kényszerült hárítani. Az sem volt mindennapos látvány, ahogy az ütője kicsúszott a kezéből egy adott pillanatban.
Mindkét játszmában egyszer elveszítette adogatását, de amúgy nem voltak rosszak e téren mutatói. 73%-ban ütötte be az elsőt, 83%-ban nyerte első szerváival pontjait és második adogatásával 52%-ban volt eredményes. 

Rublevnek (ATP. 33) kezd szokásává válni a nyolcaddöntőig való menetelés, Szentpéterváron, Pekingben is eddig a szakaszig jutott és most Shanghaiban is ezt a gátat szeretné átlépni. Borna Coric-ot és John Millman-t búcsúztatta eddig és mindkettőjüket elég meggyőzően, két játszmában. Az ausztrál csak két gémet tudott nyerni egész meccsen.

Két alkalommal csapott eddig össze a két játékos és mindkétszer Zverev nyert szettvesztesség nélkül, de most valószínűbb, hogy az orosz ennél acélosabb ellenállást fog produkálni.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.10. (07:49).

További kiemelt teniszmeccsek

október 10., csütörtök