Andy Murray még zavaros vizeken evezik és nagyon oda kell tennie magát, hogy sikerüljön legyőznie Goffint a kínai torna nyolcaddöntőjében. 

Nem a legbiztatóbb hírek érkeznek Andyről az utóbbi időben. Habár visszatért a 11 hónapos szünetelése után a füves idény kezdetére, de még mindig nem önmaga a pályán. Amúgy jelenleg is, többet hiányzik mint amennyit játszik és amikor pályán van, akkor sem az elvárt eredményeket produkálja. Ezt tetőzi az a döntése, hogy a shenzheni és pekingi tornák után lakatot tesz a 2018-s idényére. Azzal motiválta döntését, hogy hosszabb edzési időre van szüksége, hogy a következő idényben a legnagyobb díjakért tudja felvenni a versenyt. Az említett tornák alacsonyabb rangúak lévén, talán azt remélte, hogy esélye lesz több hivatalos meccset játszania a jelenlegi körülmények között és ez majd segíti a felkészülésben. Mindenesetre, Shenzhenben már akár készítheti is a bőröndjeit, mivel David Goffin most túl nagy falatnak tűnik Andynek.

David Goffin (Fotó: PROMA1 / Shutterstock.com)

Goffin, a világranglista 11. játékosa nem tudja rendszeresen verni az élvonalat, de meg tudja dolgoztatni őket és Murray játékformája most messze áll még az élvonalétól. A bukik is a belga játékost látják esélyesebbnek (1.65). Goffin valószínűleg morzsolóbb labdamenetekre próbálja majd késztetni ellenfelét mint amelyekkel az lépést tud tartani hosszabb ideig. Bizonyos értelemben hasonló a játékstílusuk, csak David játékformája versenyképesebb. A helyzetképtől függetlenül, Murray világklasszis és ha sikerül egy színvonalasabb játékot összeraknia a pályán, akkor boríthatja a papírformát (2.25). Érdekes lesz nézni, hogy ki fogja hamarabb a rövid és támadható labdát küldeni ellenfele térfelére és mennyire lesznek ezek kihasználva.

Goffin magabiztosan érkezik a meccsre főleg egy sikeres szereplés után a Laver Kupán és nagy esélye van rá, hogy szépítsen az egymás elleni statisztikájukon, ahol Andy 7-2-re vezet.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

  • Nyertes: Murray: 1.65, Goffin: 2.25
  • Szettek száma: 2.5 Felett: 2.35, 2.5 Alatt: 1.58
  • Goffin győzelme: 2-0: 2.63, 2-1: 4.20
  • Murray győzelme: 2-0: 3.85, 2-1: 5.10


Fogadj teniszre!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.26. (10:11).

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.